ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση χώρων, ανακαίνιση και διαμόρφωση σπιτιών, δωματίων, επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ) και εκθεσιακών περιπτέρων.

01.
Andronis Interior Design-

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η εμπειρία και το πάθος μας για την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, συνδυάζεται αρμονικά με την προσωπικότητα και τις ανάγκες των πελατών μας.

Στόχος μας κάθε φορά είναι η δημιουργία χώρων που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική και τις έξυπνες λύσεις ακολουθώντας πιστά τις αρχιτεκτονικές δομές.

Δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια και τον επαγγελματισμό μας, προσφέρουμε υπηρεσίες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και εύρεσης ιδανικών λύσεων. Η παροχή τρισδιάστατης (σε υψηλή ανάλυση) απεικόνισης του έργου, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας μιας ρεαλιστική εικόνας του χώρου.

02.
Andronis Interior Design-

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Παρέχουμε ολοκληρωμένη εποπτεία και διαχείριση του έργου, από την αρχή έως την ολοκλήρωσή του – την κατασκευή, την υλοποίηση και την παράδοσή του – στο χρονοδιάγραμμα και τα κόστη που έχουν συμφωνηθεί.

Με 20ετή πορεία στον χώρο της διακόσμησης έχουμε την τεχνογνωσία στην επιλογή των καταλληλότερων και καινοτόμων υλικών δόμησης ώστε να αναδεικνύεται με τον ιδανικότερο τρόπο το αρχιτεκτονικό σχέδιο σε ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ